снимки: Даниел ПетковВарненец изпрати до Петел сигнал за проблемна улица, за

...
снимки: Даниел ПетковВарненец изпрати до Петел сигнал за проблемна улица, за
Коментари Харесай

Варненец бие тревога: Тази улица е опасна, но никой не прави нищо! И минават камиони, а е забранено

снимки: Даниел Петков

Варненец изпрати до " Петел " сигнал за проблематична улица, за която наподобява никой не го е грижа, че е рискова и на нея може да стане тежък случай. Даниел Петков се надява след поредицата от сигнали до локалната власт, която остава глуха за предизвестията му, с звук в медиите да провокира вкарването на пътния сектор в естествен тип.

Ето какво написа жителят:

" Във Вас ни остана единствената вяра тази улица да бъде обезопасена и осветена. Познавам улицата от 10 години и постоянно е била в този тип. Сигнали за казуса се подават към община Варна и регион Младост от години, само че до този миг никой не се е отзовал, обадил, писал или нещо направил.  Състоянието е повече от неприятно! Участъкът на ул. Ана Феликсова в кв.Възраждане, гр.Варна сред автомивка Водопада и сервиз Косара (от бул. " Цар Освободител " към бул. " Трети март " ) е ОПАСНА за прекосяване:
 - липсва тротоар и от 2-те страни
 - липсва осветяване
 - липсва маркировка
 - има дупки и неравности 
 - зачестява прекосяването на камиони, даже и над 12,5 т.
Притесненията ни се усилват, тъй като скоро стартира образователната година и понижава светлата част на деня. Това е единствения вход в квартала от към бул. " Цар Освободител ", другите са на километър разстояние - което е цялостен парадокс. В момента в тази част на квартала се строят 8 кооперации, което води до  преминаване на камиони (и над 12,5 т.) през този рисков и стеснен сектор - всяка заран! Независимо, че е неразрешено и непрекъснато се подават сигнали за това. "



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР